GDM 👶👶 👶

Ada yang nak dekat due.. Tetapi ibu GDM? Saya due bulan oktober.. GDM On Diet.. Ada yang craving manis2 x makin dekat due ni #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Doktor tak bagi tau sbb takut jadi apa-apa dkt baby. Takut baby kurang gula/potensi diabetes/meninggal dlm kandungan dll yg nurse terangkan pd sis masa appointment. Rasa sikit je boleh la. Lpstu minum air kosong byk2.

kalau craving, makan ke sikit asal merasa 😂