payudara gatal

Ada yang kat sini alami masalah sama tak? Payudara rasa gatal kadang tak tahan nakbgaru sampai merah2 .

47 Balas

Sme sy.. tpi sy kerap bersih kn dgn tuala n air suam.. bgi kurg rsa gatal.. alhamdulillah smua nye ok jew☺️

haa sama la . sy sapu ubat yg doc bekalkan je . alhamdulillah tak gatal . sy tak garu sbb takut melecet lg pedih

5y ago

hehe boleh je

Sama la kita... Igtkn I sorg je alami bnde ni.. Fuhh nasib normal.. Tp adeh gatal dia xleh bwk bincang...

Sama la mula2 prggy dulu dah la sakit pastu gatal plak..skrg xgatal dah cuma sakit je xhilang lagi..

Haha.. sama lahh... gatal sngguhh... mauu bolehh garuuu tu nikmatt 😂😂😂 naseb baik xdak luka apa...

5y ago

kdg garu jugak tak tahan tp lapik baju. tu pon berbekas jugak 😂

Masa anak pertama kena allah gatal dia tak bole bawa bincang nasib baik tak berparut banyak..

Ye betol, gatal sngat... Nikmatnye bila dpt garu tp x leh lama2 nnt melecet 😂😂

Masa baby 1st, payu dara sy gatal teruk. Skrg 2nd bby, masa awl kndungn sja gatal2...

awl2 preggy dulu sllu mcmtu.. gtl kt situ tp mls nk garu2.. skrg dh xde dah.

Emm sama sya pun rasa gatal.. Lg puas garu bla buka baju dlm