Due 21/2/2024 dah deliver pada 10/2/2024

Ada yang EDD sama dengan saya dah deliver awal juga?

17 Balas

saya due 21/2 ,dari 38week+ dan hari ni masuk 39week dah tiap malam perut mesti rasa pedih/sakit ,kadang ulang alik toilet nk buang air besar,,tp xde pun ... sy setakat ni xde apa2 tanda yang keluar setakat nie,celah kangkang,punggung tu mmng dah start rasa sakit dri 36week dah..,harap2 cept la baby kluar hehehehehe

Due saya 20 Feb, pujuk baby keluar awal, tapi tak dgr cakap pun... mucus plug sudah keluar... no bloodshow atau leaking... rasa irritating sgt... sakit perut atau belakang sekejap je... braxton hicks byk 😭😭😭rasa stress

3mo ago

Ni sama dgn saya... :')) tapi due saya esok hahahahh

saya due 26/2 tapi baby 36week 6hari dh kena induce(warded 4/2)..induce skali kepala bby masih jauh dr bukaan jalan,bby dh distress kurg gerak after induce..maka 5/2 emergency ceaser..6/2 kluar wad bsama bby..

Sy due 24/2. Tp baby nak keluar awal 6/2. Alhamdulillah dpt bersalin normal tanpa induce. Sampai hospital bukaan dh full terus masuk LB. Dlm 7 minit berjaya dgn 2 kali teran 😂🤲🏻

3mo ago

kak g sepital tu ada tanda2 kluar ke?

sy edd 25/2 tp dah bersalin 28/1. pra matang coz lahir 36w3d. kesnya pi kk kata dah buka jalan 3cm and jetuban sikit, terus kena naik ambulance ke hosp 🤭

due 21/2 takmeletup lagi 🤣 mucus plug dah keluar, tapi takde darah / leaking ketuban. asyik braxton hicks je. sakit pingganggggggg 🥺

3mo ago

Banyakkan berjalan atau buat jalan itik di rumah. Saya takde keluar tanda darah atau leaking. Terus contraction. Konsisten 15 minit, terus p hospital.

Wow tahniah sis, saya due 23/2 keluar mucus plug sahaja, masih memujuk baby. Duk fikir kena ganti puasa banyak nauu 😂

due 16/2.. tggu nak beranak tapi baby duk seronok dlm perut 😅 mintak2 la beranak minggu ni 😌

3mo ago

Samalh kita🥹

sy edd 15/2 tp dah bersalin 6/2. bersalin normal tanpa induce. leaking ketuban.

3mo ago

Kita sama tarikh ala bestnya dah bersalin haahhah

bestnyaaa, saya due 22/2 tapi baby taknak keluar lagi