Due 04/11/2023

Ada yang dah bersalin or dah ada tanda2 nak bersalin?? Kita still menunggu & sesi pujuk memujuk anak lagi untuk keluar😂Takut pulak sebab dah nak dekat due tp anak still suka duduk dalam perut🥰#firstmom

16 Balas

Sy bby ke tiga pn lambat keluar.. org kata kalau da beranak byk kali lg cepat keluar.. expect kluar awal mcm ank no 2.. 37w.. ni da 38w pn x de apa tanda lagi😩 x tahan da rasa sb sakit pinggng sgt2.. tdo mlm x lena.. pastu mencucuk2 ke bhgian bwh.. risau bby besar sb sblm ni deliver both bby 2.8kg je.. bdan sy jnis kcik.. kalau bby besar tkot kna czer😭