Due 04/11/2023

Ada yang dah bersalin or dah ada tanda2 nak bersalin?? Kita still menunggu & sesi pujuk memujuk anak lagi untuk keluar😂Takut pulak sebab dah nak dekat due tp anak still suka duduk dalam perut🥰#firstmom

16 Balas

sama la, saya due 1/11 tapi satu tanda pun takde☹️ kekadang stress pun ada sebab risau overdue

Sy 3/11 sis.. masih belum ada tanda haha.. baby aktif je lagi.. risau pun ada 😅

sy 8/11 blom ada tanda juga.. dah x sabar nak jumpa baby ni

7mo ago

@Norhidayu tula, x tau ape yg seronok sgt dalam perut ni, haha.. makan kne control, mak nya asyik tido lambat, masuk week 37-38 badan gatal smpai terkeruk², pembawakan agak nye haha badan kuat berpeluh tu kot rasa miang.. kulit perut nipis, tiap kali garu geliat² dia kat dalam.. stretch mark pun da bnyak 🥹

sy due 7/11 tp baby nk keluar awl..24/10 dh keluar..

sy 17/11 . hrp2 tk overdue jgk lh 🤲🏻🤲🏻

saya due 2/11 pun masih xde tanda🙁