Dilema Hospital swasta Johor

Ada yang berpengalaman bersalin di hospital swasta di Johor ? Berapa ye package bersalinnya? Husband bole teman x?? #ingintahu

2 Balas

Tak ada pengalaman utk hospital di Johor tp sbb sy first pregnancy, sy call byk jgk hospital swasta berdekatan sy utk tau harga package yg lebih detail (selalunya ada di website hospital tp tk penuh), dan juga tentang suami boleh teman atau tk. Kebanyakan hospital swasta bg utk labour room klu buat swab test, tp utk teman kt wad tu bergantung pada jenis wad. Wad kongsi 2-4 org ni byk juga hospital yg bg peneman wanita je utk teman. Nk tau lebih lanjut sy sarankan puan call hospital yg puan rasa senang nak pergi. Kt sini pun mcm susah nk cari info psl hospital ikut pengalaman sy search sbb nk tau kot ada yg berkongsi info. Jd cari sendiri lah lg laju

member baru lepas bersalin di KPJ Bandar Maharani.. dia bagitahu ada promo sampai hujung tahun ni... kena rikki utk tanya pakej