Overdue plak

Ada x yg overdue? Sy sakit skjp2 jee..ni mggu dpn dh kne serah diri..ada petua nk cepat bukaan?selain senaman,myk kelapa,air milo butter,nenas..dh xsabar n bimbang semua ada ni.. p/s suami outstation #firstmom

2 Balas

sis rajin² la sental lantai bilik mandi dlm keadaan mencangkung. kalau boleh mana baju yg larat nak basuh guna tangan,basuh la. aktif sentiasa,tp jgn terlalu memaksakan diri. sentiasa berdoa kpd Allah mudah²an dipermudahkan urusan bersalin. pengalaman sy sendiri bersalin 2x,cuma tambahan sy selalu bersama suami hujung² kehamilan. tp kalau kes sis,suami outstation memang tak dpt la. sy doakan sis dipermudahkan urusan🤲🤲

Takpe, kalau xboleh juga nnt dr induce. Semuanya dh tertulis di luh mahfuz, kita hanya mampu berusaha & berdoa.