buang air besar

Ada x yg masa preggy ni ada masalah buang air besar.. sblm ni xder masalh.. hr² buang... Tp sejak preggy ni 2 hr sekali br buang... 8w2d

1 Balas

Kemungkinan juga sebab puan consume iron supplement (eg zincofer, iberet etc). Mana iron supplement may lead to constipation. Do consume more on green veges, fruits and plain water intake

5y ago

Just ambil acid folic n kalsium.plain water tu mmg wajib.. sayur² so far mmg ambil on