Bayi baru lahir 17hari ada kahak..

Ada x tips untuk kurangkan kahak bayi.. Psal mlm2 baby x bole tido.. Dia minum susu then muntah smua balik sekali ada kahak.. Kena pantang mknan apa lagi? Tolong sya.. Buntu ni.. Anak first, so byk benda tgh belajar..

2 Balas

Baby muntah n keluar sekali dgn kahak bgs .. Bb baby xpndai keluarkn kahak sndr .. Tp klu kerap sgt baby muntah bgs refer doktor .. Baby kecil sgt lg

Bgus la baby muntah sekali kahak..insyallah nanti hbis la kahak tu...ambik masa sikit..nk lagi cepat letak minyak angin di dada depan dan belakang