Sakit perut

Ada x pengalaman puan² slps keguguran (disahkan Dr telah complete miscarriage) rsa sakit perut di bahagian rahim.

2 Balas

Saya baru lepas keguguran kandungan 11minggu kandungan tak jadi, 10/9/2019 4-7ptg bleding banyak, keluar darah bketul2 masa saya nk buang air tanpa sakit perut cuma rasa kebas dari pinggang ke bawah, sy pergi hospital DR check semua macam procedur bersalin & DR sahkan complete miscarriage & inject saya ubat kecutkan rahim, tekanan darah semua ok, bleding dh kurang DR bagi sy balik pukul 2pagi tanpa warded, sblm tu sy ada spoting 25/8/2019 DR bg temujanji 11/9/2019 utk scan tapi dh keluar sendiri sebelum tarikh temujanji, DR bg mc 7hr, skrg berpantang hari ke2

Wktu gugur tu sebelum baby keluar habis saya sakit perut la. Tp lepas dah keluar habis saya tkde sakit perut dh. Bleeding je tinggal. Time keluar habis tu baru doktor declare saya complete miscarriage.

5y ago

Better jumpa doktor la sis. Kena inform dia still rasa sakit.