15w5day bru start alahan..pening penat muntah.. kdg sakit kepala mcm nk pecah..first trimester ok je

Ada x mummy sama mcm saya#ingintahu

6 Balas

Samalah. Awal haritu elok je rasa macam betul ke pregnant ni. Masuk minggu ke 12 start dengan tekak tak sedap, sakit kepala almost everyday. Kasang2 rasa nak hantuk kepala kat dinding. Kalau mai sakit kepala teruk tu memang makan zincofer confirm muntah. Sakit sakit badan. Fuhh. Sabar jela. Journey to become a mother 💪🏼💪🏼

risau nya saya. sy pon masa 1trimester xde alahan langsung sampai sekarang 15week. risau alahan dtg dikemudian hari.

mntk ubat tahan muntah kt doc..sy makan tu sminggu ni lega hilang dh 🤮 blh mkn dgn hepi nya..

sama la. sy 1st trimester lg teruk, ni 2nd trimester makin bertambah sakit kepalanye.

same lah kite pun macam tu

normal