Jaundice 🥹

Ada x mummies, baby kene kuning smpai 2 minggu ?? I rase takut! Kuning kurang Tapi amik masa yg lama 🥹 kesian baby ! First2 kuning baby 200 lebih then skrng 143 ! Kita kene gi check smpai kuning tu 0 ke ?? Ade x ape2 cara atau ubat tradition untuk kuning ni ? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

saya mula² check 183 kali ke 2, 161 kali ke 3, 45.. misi ckp bawah 80 kira kuning dah takde. tak perlu check up dh.