Scanning..

Ada x mommy yg dah scan sini ? Due date 1/11 -15/11. Dah nampak ke?#bantujawab

14 Balas

Saya edd : 1/11 bile scan dh nampak janin and heartbeat tp heartbeat nye x berapa boleh dngr sbb kecik lg ... kne repeat scan 2weeks lg 🥰 and sye dh bukak buku pink 15/04 ni mnum air gula ..

belum pegi scan lg,sy pun brapa hari lpas baru dpt tahu sy pregnant 🤣klau sis dah 7-8w insyaAllah dah nmpk janin dan heartbeat dia.

saya due 4/11, alhamdulillah minggu lepas pi check scan dah ada heartbeat alhamdulillah Dr pun excited tgk heartbeat baby 😊

Saya due 12/1 now 7w4d belum scan lagi. Ingat nak scan next week masuk 8w nanti. Debor debor rasanya heheh harap baik2 jee

3mo ago

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan awk.

kantung dah nampak. tapi, babynya x obvious lagi. nak tunggu week 8 ke atas baru scan balik

3mo ago

Sis dh brapa weeks?

Sy due date 22/11 tapi scan hritu mmg xnmpk lg doc suruh sy dtg lps raya mcm tu.

3mo ago

eh same..

Saya due date 8/11 .. alhamdulillah dah nampak kantung, janin & heartbeat. 🥰

Sy Due 1/11.. Skg 9weeks.. Sdh scan masa 7weeks. Dah boleh nampak heartbeats.

Saya due date 23/11. Sabtu lepas pergi scan baru nampak kantung je.

sy due 15/11 , scan masa 6w4d da nampak janin & da dengar heartbeat