Scanning..

Ada x mommy yg dah scan sini ? Due date 1/11 -15/11. Dah nampak ke?#bantujawab

14 Balas

sy due 14/11. scan 7w. blum nmpk baby lg.. bru nmpk kantung.. risau plak,

3mo ago

Due kita sama sis.. saya dh scan semalam dh nampak kecik jerr baby..2cm mcm tu haha. Dh ada heartbeat..

due 9/11. semalam masuk 8w. dah nampak and dengar heartbeat 🥲

kalau due 1/11 sama la mcm sy 9weeks. dh nampak heartbeats...

sy due 11/11 scan 6w+ bru nmpk kantung.. nt scan 8w+ pulak..