1 minggu sekali buang air besar

ada x mommy yang experience bersalin emergency ceaser selepas tu seminggu sekali je buang air besar ? x sembelit pun setiap kali buang tapi takut sebab biasa paling lama 2-3 hari je .. ni seminggu sekali je .. #firstbaby #ingintahu #1stimemom

1 Balas

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya..mcm sy bersalin czer tiap2 hari atau 2 hari skali rs ni mmbuang .bila sush nk mmbuang sy guna enema je ms tu..lepas tu smua ok back.to normal

3y ago

aah farmasi..msuk dkt tmpt buang tu press nnti lepas bpe second kita rs nk mmbuang..