Jus mamariam

Ada x mommy sini yg mnum jus mamariam? Kita nak try sbab bdn lemah sgt mkn pun x lalu#ingintahu #pleasehelp

23 Balas

My opinion, just ambik real food je sis. Delima tu makan fresh3. Supplement/ jamu dsbgainya tak digalakkan. Ambik buah2 yang manis lagi ok dear and healthy

Saya sebelum ni tak minum mamariam urine okay, tapi after consume tiba2 ada protein dalam air kencing. Better tak yah la sis. Saya terus stop minum

mak mertua sy belikan haritu sbb sy alahan berat badan dr 64kg-55kg. sebotol je sy minum tu terus alahan hilang dah boleh makan mcm biasa.

sy pon amalkan jus mamariam ni... sblm ni.. hb low... alhamdulillah... sjak amalkan jus mamariam ni hb dh maintain cantik

Minum pati delima je awak campur air kosong, insyallah boleh bantu.. makan banyak sayur & protein

12mo ago

Haah sis, alhamdulillah sy minum ok. Sekali sehari, kadang2 dalam seminggu 3-4 kali je minum

250 ml x smpai seminggu dh habis rutin minuman harian kata kena dua kali sehari pagi dn malam haish malam siak rm100 cod

12mo ago

Hmm bazir ja. Baik ambik real food kan. Duit tu boleh beli brg keprluan baby

berani ek nak consume benda x diiktiraf? normal lah tu mengandung bdn lemah. sbb bwk 1lagi nyawa dlm bdn.

12mo ago

Report je komen mcm ni. Org tanya pon nak bitter

Tak pernah. Gynae saya tak bagi. Apa2 supplement atau ubat yang awak nak ambil refer dengan doktor dulu ya.

Better awak tanya Dr awak.. sy ambik supp pun tanya Dr.. lagipun Dr lebih tahu keadaan awk

awak minum susu jer susu tu bgus untuk baby jugak +buah +pati delima +obemin