salam shah alam specialist hospital

Ada x mommies kt sini pernah bersalin di salam shah alam specialist hospital? kalau x keberatan boleh share pengalaman mommies..

3 Balas

Salam n hai.. Alhamdulillah saya pernah bersalin di hospital Salam Shah Alam tahun lepas pada 2020.. saya sangat puji dan sgt recommended dgn hospital tu.. sblm tu dah byk review sy baca hospital Salam ni mmg sgt bagus terutamanya dgn Dr.Siti.. smua yg review sy bca dia usaha utk bgi ibu bersalin secara normal.. ada dua dktor plhan n dua2 perempuan.. puan kena c.up xsilap dlm 4kali min.. sangat selesa, satu org satu bilik.. xsilap saya tiada bilik berdua.. antara yg termurah juga area shah alam, xde kos tersembunyi sprti hspitl lain yg sy dpt review drpd kwn sy..