Sakit Punggung

Hi.. Ada x mana2 mommy kt sini yg time preggy dia rasa sakit sengal2 kat punggung, rasa mcm sakit menekan kt bhgian buntut. Sy bru 10 mggu. Tp dari awal 4 mggu tu stiap kali nk ubah mggu mesti rasa mcm tu. Dia rasa mcm kita nk buang air besar tp sembelit n rasa menekan je. Biasanya jd 1 2 Hri utk prbhn mggu tu.

1 Balas

Saya pun baru masuk 10weeks. Mcm2 pengalaman, mabuk, muntah, bleeding sbb sex, perut cramp, ngilu, pinggang lenguh, buntut pun kadang2 sakit.. Sy skrg Dekat 3minggu dah bedrest. Hopefully by 12weeks semuanya makin ok

5y ago

Ada makan apa2 tak selain folic acid utk reduce problem?