Bentan urat

Ada x mamy pernah bentan urat? Tetiba sejukk sakit urat.. apa yah rawatan mamy2 buat untuk pulih dari bentan urat? T.kasih

1 Balas

bentan urat mcm mane ye.. sy cume penah bentan sejuk mengigil je 1 badan je.. bidan pesan minum air panas.. rehat.. selubung badan mcm org demam..

1y ago

minyak angin.. tapi lw sapu kt bdn kite.. kite rasa sejuk.. tk tau nak terangkn mcm mane.. 🤣 sy sllu gune minyak serai wangi /minyak akhdar.. kalau rasa cm sakit2 urat.. bkesan la utk sy.. tp xtau lh bdn org lain.. heheh.. try search google minyak angin sejuk..