Tidur bedung

Ada x kt sini yg baby nye 3 bulan ke atas pn msih bedung lg ? Baby sy dh nk msuk 4 bulan tpi msih nk kene bedung dlu bru boleh tidur . Kadang2 cuaca panas pun trpaksa bedung jgk , kesian berpeluh2 dia smpai basah bedung nye . Bila x bedung plk dia xnk tidur . Ada cara ke klu nk biar baby tidur tanpa bedung ? #pleasehelp #firstbaby

21 Balas

Anak saya masa newborn tknk bedung selalu lepas tangan… dh masuk 3 bulan suka berbedung sampai lah skrg ni 6 bulan. Tapi bedung nya yg zip tu je bkn ketat pn… sbb tknk bg tangan dye usik puting je…Cmne saya nk ajar anak tidur tak bedung ye 😭 haha menyesal lak bg bedung masa 3m tu…