FIBROID WAKTU MENGANDUNG

Ada x ibu² yg mengalami fibroid ketika mengandung?? Apakah makanan @ minuman yg boleh dimakan & diminum?? Apakah makanan @ minuman yg xboleh dimakan & diminum?? Xmahu supplement #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #jangandibully

2 Balas

sy dh 16wks, fibroid. saya pn tk dpt tips apa2. sejak loya kuat and mabuk kuat semua. mkn semua tk lalu. dh 2nd tri pn masih lgi boleh muntah. hb turun, kene bebel semua. nasib doc dia baik memahami. dh mkn habis ubat dia kasi still tk naik. ni dpt ubat baru. Ambik 2 test darah lgi. lgi 2 minggu pegi check lgi... fikir pasal hb tu, belom lgi pemakanan. tk dpt bgi pape tips. kalau risau sy gi swasta scan tgo perkembagan bayi. tk tunggu kk.

3y ago

plus nanti ada appointment dengan O&G to u bulan depan lama lagi.

Hai sis, tanya doktor/doktor pakar O & G.