KULIT GATAL

Ada x ibu2 mengandung kat sini mengalami kulit sensitif dan gatal2? Mcm sy msk trimester ke3 asyik nk bargaru ja and kaki pun da start berparut hitam2 bekas gatal and garu tu 🥲 aritu pg kk checkup da mtk cream dkt doc tp x bkesan langsung hurmm #bantusharing #adviceappreciated #SecondPregnancy

26 Balas

saya pun sma.. kat betis gatal je.. saya beli sabun yang khas untuk gatal tu kat supermarket ada.. boleh lah sikit sikit.. tapi kalau sebelum tidur .. gatal dia adeh.. x dpat tidur

1mo ago

aah..😂 malam gatal siang tak pulak🤭