Baby 3bulan mak mertua srh bgi setitik air limau sbab ruam kat pipi

Baby sy ada ruam kat pipi, tpi x la teruk sgt. Mak mertua srh bgi setitik air limau konon2 spya ruam tu keluar smua. Sy dah larang husb spya x bgi sbab dulu ngan skg mna sma lgpun ni kn ank sy, jdi sy tau apa yg terbaik🥹Dlm diam rupanya husb ikut jga ckp maknya dy g bgi baby air limau setitik,,masatu sy tgh msak kat dapur dgr baby nangis rupanya sbab air limau😭😭#bantusharing #firstmom #firstmom

2 Balas

saya pulak makcik jaga baby dia kasi air kosong. dia ckp tak perlu bagi susu aje kt baby. baru sebulan lebih mase tu.