Tips hamil

Ada x blh bagi tips waktu bersama yg baik,dan berkesan.blh je apa2 komen pendapat masing2 lah,x salah kn nk usaha dan berserah dgn Allah jugak jika diizinkan nk jadi ibu,IBU2 tolong doakan saya jugak ya🤲☺️

19 Balas

bagi sya ... Kalau nak bersama tunggu waktuu lepas je abis period tunggu 1 hari 2 harii lps tuu bersama seminggy dlm 3/4 try dlm sbulan laa inshallah boleh ... Tau tarikh agak2 subur lagi senang mcm sya period tak teratur So sya kira jee ikut date period tuu kalau xtau try cari dulu tarikh subur tuu ..

1w ago

saya ikut app calendar sis

ada yg kata suami kene mkn mknn yg sihat, suami kene elakkan air kopi caffeine dan air manis, sbb sperma lelaki juga main peranan penting dan suami pun sama boleh mkn acid folic sama dgn kita si isteri ni hanya pesanan dan nasihat, selebihnya berdoa utk rezeki lebih pada tuhan ☺️☺️

Hi , 3 bulan sebelum kawin saya dah start makan folic acid . Selepas kawin saya ikhtiar dengan susu efferty perisa coklat & strawberry . Alhamdulillah ada rezeki saya . Saya doakan awak semoga ada rezeki baby untuk tahun ni🤍 Aminn

hai. antara cara mudah lekat yg sy amalkan, sy dan suami stop minum air ais. xkira bergula atau x. Alhamdulillah lekat. mula2 ggur. cuba lagi. Alhamdulillah skarang dah 2 bulan

Cuba selepas bersama sis angkat kaki tnggi2 ke dinding. Lepas tu sis baring ke kiri kenan. Sy kongsi tips yg org kongsi dkt sy jgk ya. Insyaallah dgan izinnya😊

Try bersama waktu subuh.. before solat subuh atau after solat subuh bagi yg muslim lah.. non muslim pun boleh try.. insyaallah ada rezeki 😁😁

lepas bersama cuba letak bantal bawah punggung , bg punggung tinggi sikit . kepala tkyah pakai bantal . tips ni dua kali saya pregnant mmg menjadi

1w ago

yaka,tulah ada yg cakap lambat n xjugak selagi haid ok,saya pun haid oky je ontime,

hr ke 12 kira Dr hari pertama haid.bersama waktu pg sebelum subuh PON ok sng.trus mandi n ready nk solat subuh berjemaah 😍

1w ago

yaka sis,nanti cuba,skrg tngh haid dh 5hri

sis cuba cut gula .. kurangkan manis2..utk kesuburan. .