susu

Ada x baby yg kurang menyusu waktu siang umur 3bulan?baby saya kurang menyusu waktu siang..waktu malam kerap ..kenapa ye??

2 Balas

Baby i juga.. dri 3bulan x brapa kuat myusu.. nasib berat cantik.. tpi skg da 4bulan makin tak kuat myusu tiap 2jam kasih susu dia xnak.sampi kita paksa pn dia x nak... smpi la 4jam lebih bgtu baru nak susu..

sama la😔risau sngt bdn dan susut😔tp org kata normal sbb baby nak membesar..nak tumbuh gg it merangkak baby akan kurang menyusu nnt 6bln badan akan normal naik balik..tp kita sebagai ibu mestilah risau