Bayi 1 Bulan, Banyak Tahi Mata & Air Mata

Ada x ank mommy sape smpai mcm ank sye, dh masuk 1bulan,tahi mata tetap banyak, air mata pon sentiasa ada, cam mne nak buat yer?

2 Balas

mcm baby sy hari tu smpi tebal tahi mata kesian tgk baby nasib jumpa post mama² dlm article titis air susu ibu dkt mata yg tahi mata bekumpul tu.. syukur skrg ok sdh kena rajin titis lama² ok tu sis

4y ago

ahh tiap mlm sa ambil air susu bdn ltak d hujung mata dkt batang hidung sikit² asal ada air susu tu betempek lama² akn bekurang tahi mata tu

mmg macamtu..kena sentiasa lap dgn kain bersih sbb takut nanti kering nak lap lg sakit..ikutb pengalaman sy mcmtu la.