Kurangkan berat badan

Ada tips tak macam mana nak kurangkan berat badan naik time pregnant? #advicepls #ingintahu

2 Balas

Saya GDM d/control. Saya amalkan suku2 separuh. Berat dari awal buka buku 89. Setiap bulan turun 1kg. Doktor kata OK sebab saya obesity. Better control berat badan. Makan makanan yang sihat. Kadang2 saya makan juga maggi 1x sebulan. Hahahaha yang penting, yang2 manis jangan minum & makan. Jamah sikit boleh. Jangan sampai habissss. Goodluck!

bila pregnant berat tak boleh turun...klu berat statik or turun, means u and kandungan ada prblm. u cuma blh kawal berat sahaja dgn cara buat suku suku separuh. kurangkan benda2 manis.