handfree pump 22/1/22

ada tips dak mummy sepaya puting tak sakit , melecet dan pedih ketika pump susu. . saya first time guna pump macam ni. . rasa fobia nak pump susu. . silicon dah guna 27mm dan 24mm

handfree pump  22/1/22
1 Balas

Saya tukar terus brand pam. Sekarang saya guna brand anakku, bukan handsfree punya lahh tapi. Tapi selesa, taksakit sangat. Sebab kita nak kena pam lama. Anak pun nak nyusu direct juga dengan kita. Lepas pam, sapu vaseline kat puting kita.