Saya pump susu guna mesin wireless

Puting pedih sgt.terpaksa pump out 6 jam skli. Mndi kene air pun pedih. Tgh pump out pun pedih. X pkai bra. Bju kene angin puting pedih. Mmg normal ye semua puting mak2 mcm tu ke#firstmom

2 Balas

sepatutnya tak pedih. ada luka kot. sapukan nipple cream tiap kali lepas pump/menyusu. kena pastikan latching anak tu betul utk elak luka

hi mommy. kemungkinan saiz corong pam tak sesuai dgn nipple. ada cuba dulu tak before beli?