Hi ibu². Normal ke 4 bulan perut still nampak kecik? Saya selalu overthinking. #firstbaby

Ada tak yg sama macam saya?

4 Balas

Normal. This is my 4th pregnancy. I dah nak masuk 5months sekarang. Semua pregnancy pun perut kecik. Maybe sbb i petite. Befor pregnant pun 38-40kg je. Lain orang lain penampakan dear. Dont worry, 7-8months nnti besar la perut awak. Dont think too much ya. Take care

1y ago

Tq mommy. Itulah tu banyak sangat overthinking. Hehehe tq sebab sudi reply♥️

anak 1st ke? kalau ya itu normal sbb dia blm ada laluan n otot rahim slow² mngembang akn buat mommy rasa xselesa.. bila dah 2nd preggy bru cpt nmpak prut bsar sbb dh ada laluan

1y ago

nnti 7,8 bulan lagi bsar xpa la masa ni dia kecik lagi sis

Normal. Sy 3rd pregnancy perut kecik je

normal