soalan untuk mommy

ada tak yg mommy tngah preggy kalau malam2 xsuka pakai seluar dalam ?sebab sayaa mcm nak buat tp takut plak tak selesa

4 Balas

klu malam sy tak pakai seluar dlm dari trimester ke2 lg.. xtahan sbb blk2 rasa nak tkencing. penat rasanya nak buka n pakai blk sluar dlm klu nak kncing

saya malam2 tak pakai seluar dalam. sebab akan berpeluh dan gatal2 dekat miss v. kalau tak pakai baru kurang gatal dan berpeluh

sy masuk trim ke 3 kalau tido x pakai laa.. kena ulang alik masuk tandas nk kencing je memanjang jdi susah pulak..

pakai jela boxer laki tu.