39 minggu kehamilan

Ada tak yg mcm saya setiap malam je dia akan sakit tulang rusuk belah kanan bawah tek ni tahu tak sebab apa ? Nak kata kesan lebam mmg tak ada 😭 tp yg heran asal lps isyak je dia mula sakit sampai laa azan subuh dia akan stop 🥺 pelik kan sakit saya ni sbb dh tanya nurse pun tak tahu wei

1 Balas

Baby duk belah mana? Klau saya baby menghadap kanan jadinya kaki dia selalu kick bahagian kanan. Sebab tu sakit. Satu lagi doc ada cakap sebab muscle. Nanti lepas bersalin nti akan hilang

2y ago

Maybe sebab muscle kot. Sorry awak saya pn tk sure.