31w kepala baby belum kebawah

ada tak yg mcm saya dh 31w scan kepala baby naik balik ats. haritu 29w scan appointment dkt kk dktor bgtau kepala dah ada dkt bawah cuma blm masuk laluan dia lagi laa sbb awl lg kan. ni pergi nk scan 5d tau2 baby naik balik. ad kmungkinan tak nnti baby btulkan balik posisi dia ? #firstmom #firstbaby

1 Balas

31w still boleh pusing lagi. sy pun sama, last week 30w baby melintang. next week appointment pakar, tengok la macam mana pulak.