Esok dah due , 40w

Ada tak yg bersalin lambat ? Bersalin normal tak ? Saya takde tanda2 lagi , risau bila nurse bagitahu kalau overdue ni majoriti sekarang doktor czer je , sy kalau blh nk bersalin normal sebab pantang sendiri je dgn suami nanti . #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

3thun lps sy overdue ..baby lahir 40w4h..selalunya doktor bg lg tmpoh seminggu..lau xbersalin jgk..kne induce pksa bersalin...skira jlan xbuka jgk dn jatung baby dh lemah bru doktor buat keputusan czer...lau semua ok xda Mslh blh je normal..sy ni pon tgh tggu hari nk bersalin ..skrg 38w5h

😥😣