Baby 1 bulan batuk

ada tak yg berpengalaman baby usia 1 bulan 11 hari batuk teruk, setiap kali batuk dia akan nngis.. dh bawak jmpa dr, dah neb n suction.. tp still batuk lg.. biasanya berapa lama ya ambil masa untuk sembuh sndiri.. risaunya

2 Balas

Sama macam anak saya sekarang , baby baru sebulan batuk n selsema , dah jump dr n neb jugak . Susah ya baby kalau batuk sebab takde ubat , doktor sruh monitor je , kalau nampak makin teruk baru jumpa doktor balik , asalkan baby mnum susu , perut dia tak berombak , nafas tak laju masih boleh monitor dari rumah , hingus kena rajin2 sedut sis , saya pakai minyak cengkih yang roll tu untuk bantu cairkan kahak baby .

sy gune minyak roll youbaby..x larat batuk bb..2 ari je dah ansur ilang