Maternity pads

Ada tak yang tahu pad maternity yg elok.. Besar.. utk yang overweight? Tolong bgi suggestion #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

pakai yg 42cm tu sis. kene kerap tukar. pastu beli seluar dlm pakai buang je senang. jgn beli pad yg jenis sarung mcm seluar dlm tu. nnt doktor nak cek luka susah nak buka. masa anak 1st saya pakai, menyesal, time nak bukak doktor dtg cek tu koyak padnya 😂

Saya beli dekat shopee momo house. Besar ngam dekat panties. Lembut pun lembut. Tebal pun okay. Saya pun try beli satu pack dulu tengok okay tak. Alhamdulillah selesa

2y ago

betull senang sgt

Sy pkai intimate, pureen. Xkisah overweight ke apa yg penting rajin tukar sahaja. Klu x pkai la brand apa2 pun tetap bocor.

Untuk memudahkan , pakai yang kotex sarung mcm underwear . Mudah terus pakai , nak buang boleh koyak tepi tu saja .

pkai jee pad biasa/overnight pun boleh.. beli skali disposable panties, xyah susah2 basuh dah..

sy beli libresse yg 42cm tu..besarrr..xsuka maternity pad sbb tebal..tekan tempat jahit..

sis, bole pakai pad biasa yg untuk heavy flow tu n pastikn sis tuka every 4jam ye..

Beli kotex yg sarung je mcm pempers baby tu.

sy biasa guna jenama whisper 42cm.. sofy pun ok.

Puan, try yg ni. Murah dan materialnya lembut.