Ada cara nak samakan saiz ???

hi ada tak yang sama dengan saya breast besar sebelah? sy bf anak almost 8 bulan dah. tapi tulah belah kiri pulak besar hahahaha sbb anak suka nyusu kat situ. siapa2 yang mcm saya korang ada cara tak utk samakan balik saiz hahaha tanya jek

1 Balas

Bg dia minum belah yg sebelah tu pulak. 😅😅 tp lama tu 8 bulan. Kena bertabah kejapla. Sy dulu buat msnpntang mmg bg dia minum sebelah ygbkecik tu. Dh bengkak pulak sebelah lagi. Tp lama2 balance balik dua2.

1y ago

Menjadi. 😂 lega rsnya. Kalau beza sikit tu biasalah kan. Tp lepas2 tu mmg tak berani dh bg sebelah je mmg ok je