ngilu di bahagian bawah

Ada tak yang pernah rasa ngilu di bahagian bawah... Tengah jalan je ngilu tiba2....skrg da 36 week 3days

9 Balas

Normal sbb baby da mula masuk laluan. Ada tekanan sbb tu rasa ngilu. Makin dekat nak bersalin, makin ngilu.. 😖😖

Sama ngan sy..tapi kadang2 je rasa ngilu nya..terutama ketika masa tahan nk buang i kecil😂😂

saya ngilu smpai ke kaki . pakej tangan kebas sampai ke siku. Ngilu sakit . tuhan je yg tau 😂

Bayi dah masuk laluan. Siap sedia sahaja 😊. Semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis

Saya ppun sama rasa macam nak menangis je sbb sakit ngilu tu 🥴🥴

Normal.. Bila 'bersama' lagi rasa ngilu 😱

Sama la dengan saya sekarang 😭😭😭

Normal, Lepas bersalin hilang sakitnya

Normal sis😊