Line upt samar, lepas 2 minggu line upt terang, pastu jadi samar semula..

Ada tak yang pernah mengalami upt samar, terang dan samar semula.. Dah pergi scan,nmpk rahim menebal, bru ni pergi scan lg tapi masih x nmpk apa apa... Period xdtg2 lg.. #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

period dah delay brp hari? seeloknya tggu period delay 14 hari baru check upt. baru boleh dpt line pekat trus. xpun beli upt dr klinik sbb klinik punya high sensitivity. tggu lg smggu 2 baru scan lg

1y ago

awak period irregular ke? sbb patutnya dh nmpk kantung n heartbeat dah tu klau period jenis regular. klau awak period irregular, mgkin tarikh persenyawaan baby tu lmbt sikit. sbb bukan sume ibu hamil follow tarikh first day last period. ade yg umur kandungan ikut saiz masa scan. takpe awak pergi je next scan nnt. kita doa yg baik2 insyaAllah. cuma jgn terlalu mengharap taw. pape pun result nya kena redho je. sbb nnt dah double line pun xleh nk overexcited sgt selagi kandungan x cecah 16 mggu ke atas sbb kandungan masa awal2 lg betul2 kena hati2.