week35 susah bernafas

ada tak yang mcm saya susah nak tidur malam sebab bila baring ja susah nak bernafas, mengiring ke kiri, kanan pon sama jugak tak boleh bernafas. ada tips tak mcm mana tak ganggu tidur malam. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

Sama mcm sy. Kemungkinan sis pedih ulu hati. Cara sy cuma makan ubat pedih ulu hati dan masa nak baring tu tinggikan bantal yg bahagian kepala.

samalah sis.. kdg x tahan sgt sy bgun sruh suami urut gosok² blkg.. pstu sruh dia gosok² ckit kt ulu hati