39 minggu 4 hari

Ada tak yang masih menunggu baby untuk keluar? Dah buat macam2, tapi baby masih syok kat dalam peyot 😫 kita ni xsabar nak jumpa dia..puas hari2 pujuk.. sekarang mual2 dah datang balik. Pernah sekali je turun lendir campur darah tapi kena suruh balik sebab masih takda bukaan..sampai sekarang xda apa2 tanda cuma lendir biasa dan hanya braxton hicks..mengeras dan tidak sakit tapi lama dan x kerap..hospital bagi tarikh serah diri masa dah 41 minggu 2 hari. Tak rasa lambat sangat ke? Patut ke saya pergi awal je? Kena marah tak rasa2? ☹️ btw ni first baby..xde pengalaman apa2 lagi..#firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

Sy skrg 40w takde tanda apa lg, cuma sakit pinggang, ari2. Jgn paksa bby, dia akn keluar bila dh smpai masa, bby akn bg hint. Dan jgn terlalu fikir juga sbb buat kita jd stress. Sabar ya.

2y ago

Alhamdulillah betul tu 🥰