Sakit kepala?

Ada tak yang kerap sakit kepala bila da masuk 4 month? bila tengahari ke petang kerap sakit kepalanya.

7 Balas

Ya sama sis. Kekadang tu sampai malam. Sebab saya memang masa period selalu migrain. Bila pregnant 4month ni migrain. Pergi jumpa doctor memang doc bagi penadol je. Kalau rasa sakit mmg terus makan 😅

Sama! Seminggu mesti 3-4 kali sakit kepala & tegang leher.. nurse KK sampai ingt saya drh tinggi, tp BP so far normal.. kalau rasa sakit sgt saya mkn 1 biji panadol..😅

sama laa sis... pening berdenyut2 kepala.. saya tak berani telan panadol.. bertahan sampai sakit kepala hilang atau mintak suami urut kepala jer

2y ago

saya jenis dari dulu memang tak biasa kan diri dengan panadol...

cara sy hilangkan pening kepala tu , mandi terus tapi klau kerap sngt , sy basuh rmbut saja hahahahah

sama lahh. start tghri atau ptg mesti pening sampai ke malam. kdg bila muntah baru pening tu hilang

Sama la sis. Sy pun kerap sakit kepala tgh hari ke petg. Kadang2 tu smpai ke malam

sama mcm sy . msuk 4 month rasa skit2 kpala