Tak sabar

Ada tak yang due october tapi tak sabar nk jumpa baby mcm saya? 🤣

24 Balas

umur sy 40 anak first... mmg tak sabar... takut excited semua ada..

2w ago

thank you sis 😊

sama la mcm saya rsa x sabar2 nk bersalin..nk jumpa baby yg ke 4..

4w ago

sy pun SME walau pun bby no 4

sayaaaa 😁😁😁 .. anak 1st, ttc 4tahun.. excited nk jumpe baby 🤭

Tahniah ank syurga sy pun buln 10 tapi sempat 13w dia bertahan...🥲

3w ago

kita sama sis..gugur pagi raya pertama.. x sempat beraya dengan husband ..baru nk feeling excited nk raya first time as husb & wife dduk hospital pulak pagi raya😂. husb g sembayang raya pun x sempat terus lari pegi kecemasan bleeding teruk.. in shaa Allah ada rezeki.. jangan sedih²

sayaaa!! first time mommy lagilah excited heee

sy..hehe due sy 4/10 lambat aihh xsabar....bru 16weeks..🤣

saye pon x sabar yee… baby no.2 , 3rd pregnancy…🥰

saya pun 😍 dah la anak first ni . 😍

Saya due 27/10 🥹 second baby 🤲✨

Sayaaaaaa wlpn 2nd baby tp exciteddd

4w ago

kann, saya anak ketiga pun rasa mcmtu