Hi mom to be . Saya first mom . Pregnant 5week tadi ada pergi scan tapi doktor detect cyst .

Ada tak yang berpengalaman macam ni ?

3 Balas

sy pon sme 5week skrg... sy mmg dri awal ad cyst/fbroid... last cek 7cm fbriod/cyst tu .. skrg tgu nextweek buat buku pink n refer pakar... sbb last year ad sjrah chemical pregnancy... moga allah prmudahkn ujian ni utk kite ye.. skrg sy jge mkn je....

sy pun 5weeks tdetect ada cyst 4cm 😭 skrg sy cuba amal pati delima gulsan, ramai ckp tu bole kecutkan cyst & jaga pemakanan saja siss. smoga kecut la cyst kitaa 🥹

Besar ke cyst tu? Kalau kecil akan hilang sendiri

8mo ago

Dalam 3.65 cm mcm tu . Okey ke tu ?