Miscarriage

Hi. Ada tak yang berpengalaman buat DNC. Berapa kosnya Dan di mana ye?Or kena tunggu trurun sendiri

5 Balas

saya punya kes doktor bg 2 minggu utk turun sndri. x smpai 2 minggu, dah turun sndri.. so xperlu dnc. tp saya sempat tanya doc dkt Gov hospital dia kata dnc akan full bius.

29/5 saya DNC dekat hosp gov HTAR . Masa nak bayar tu tak silap saya husb bayar RM1 ke 2 ringgit macam tu ..

Pengalaman saya dekat hospital swasta. Bius penuh 3.5k. Tapi kalau govt mungkin free rasanya

2y ago

OK. Terima kasih.

Dh berapa week sis? Buat dkt GH pun boleh. Sblm tu nnti dktr akn check ur condition dlu.

2y ago

Memang tak ada bleeding. Tak ada sakit apa2. Ikut kiraan doctor sepatutnya dah 8 minggu tapi saiz baby 6 minggu n tak ada heartbeat.

Saya pernah buat di klinik pakar sakit puan di ipoh, kos lebih kurang RM 1500

3mo ago

Apa nma klinik tu sis.. Doc dia laki ke perempuan..