Bleeding 7 bulan kehamilan

Ada tak yang baru masuk 7 bulan dah bleeding 😥 tak ada sakit contraction pun. Darah sikit sikit je keluar tapi dah dua hari warded. Dr tak bg balik selagi darah tak stop. Risauu pulak..sy baru balik shopping barang je masatu 😣 mohon kalau ada yg ada pengalaman ke...#firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

doctor ada cakap tak punca apa bleeding? boleh jadi kedudukan uri dkt bawah. xpe stay je hospital okay. atleast doctor boleh pantau awak dan baby

6mo ago

semoga dipermudahkan urusan awak❤️