Celahan hitam

Nak tanya , normal ke kalau celahan paha kita agak gelap ya ? Sebelum ni takde pulak jadi macamtu . Risau pulak nak kangkang depan dr nanti 😅

3 Balas

Hahahaha. Me too kdg2 fikir sakit otak ek. Tp apa boleh buat. Redah jelah. Push jgn tak push 🤣😂

2y ago

kan sis 😂 demi anak . kita push jelahhh

normal ja .. haha malu tak malu terpaksa lah sebab dah nak bersalin kan 🤭 tolak tepi dulu

2y ago

ada guna scrub apa apa ke sis ? 😂 ke memang akan slowly hilang sendiri ?

Normal la tu. Doktor pun dah lali

2y ago

hihi segan sebab pertama kali pregnant . tak sangka pulak jadi macamtu