Breastfeed semasa pregnant

Hi, ada tak yang ada pengalaman breastfeed anak 1st waktu tengah pregnant anak kedua? Ada pape effect?

2 Balas

pernah, pd awal pregnant Tak rasa sgt sambil nyusu anak, masok bulan ke 4-5, perut Mula rase cramp tiap Kali nyusukan anak, refer doc, klau cramp, better stop bf, risau Pape berlaku pd janin

ok jer tkde ape mslh. Sblm² nie pn sme bf no1 preg no2, bf no2 preg no3, bf no3 preg no4, skrg bf no4 preg no5.