Bersalin hospital government

Ada tak yang ada pengalaman bersalin dekat hospital gov yang suami dah boleh teman dekat labour room? Mcm mana procedure ye? Suami kene buat swab test dlu ke atau suami buat swab test kt hospital jgk? #1stimemom #pleasehelp

1 Balas

Klu ikut apa yg sy tny (hospital putrajaya), kena buat swab test kt hospital tu. Tk terima yg self test kit sbb nk report bertulis kata negatif atau tk. Tp boleh confirmkan semula dgn hospital yg plan utk bersalin tu ya sbb procedure tk sama semua hospital.

3y ago

oh yeke. sbb sy dah 37w.. tu yg nak tau tu procedure bersalin dkt government mcm mana.. kalau suami pun boleh buat swab test di hospital lg senang.. thank you ye 😊.. nnti sy confirmkn dengan hospital yang sy nak bersalin