Ada tak ubat bagi camtum kulit

Ada tak ubat bagi camtum kulit bahagian dlm vagina yg lepas bersalin lebih cepat dari makan buah oren ? #firstbaby

5 Balas

sy masa lps bersalin mmg lmbat baik smpai buntu da sbb hmpir 2 minggu..pastu beli gel duoderm dua hari trus baik n tanggal benang.. lpstu ad skali tu sy terluka kena pisau guna gel tu pun sehari da elok

1y ago

sy letak je masa tu..

Sapu serbuk manjakani campur air jadi paste, beli kt shope serbuk tu. Sy pkai tu, tapi tk perlu pkai bnyk kali sbb dia kuat. Pkai sbelum tidur sapu nipis. Seminggu 1-2 kali je

Fucidin boleh cari dkt mana2 farmasi dalam 20 ringgit

1y ago

yang ni awak

try cari hydrocyn dekat pharmacy.

1y ago

sorry Bru bukak app nya

ubat kuning x bkesan ke?

1y ago

da cube rendaman air garam?